Tűzállótechnika

Ipari kemence-, ipari kazán- és hőtechnikai megoldások
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Térkép

Tűzálló falazatok gyártása

Több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kiváló szakembergárdával dolgozunk, akik egyaránt jártasak mind a tégla-, mind a betonfalazásban. Munkatársaink lépést tartanak a gyakran változó, megújuló tűzálló és hőszigetelő anyagokkal valamint kivitelezési módszerekkel; kitűnően alkalmazzák a falazott és az egyre inkább teret hódító monolitikus építési technológiát is.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb hőtechnikai anyagok és technológiák fejlődését, bedolgozásuk, alkalmazásuk betanulása nem okoz gondot, legyen az samott-tégla, monolit tűzálló beton, előre gyártott idom vagy kerámiaszálas tűzálló szigetelőanyagból készült paplan, modul, illetve vákuumformázott lap.

Jó rálátásunk van a legkorszerűbb tűzálló és hőszigetelő anyagok használhatósá-gára a gyártó cégekkel, illetve forgalmazóikkal kiépített együttműködés révén.

Dolgozóinkra jellemző a nagyfokú precizitás, legyen szó akár telephelyünkön történő előgyártásról, akár külső munkahelyen végzett feladatokról. Az előregyártást segítik az üzemcsarnokunkban felállított villamos fűtésű égetőkemencék és a gáztüzelésű szárítókemence, amelyekben a különleges formájú, tűzálló betonból készült idomokat tudjuk hőkezelni.

A kisebb, szállítható berendezések javítása, bélelése is általában telephelyünkön történik, a nagyobb, helyhez kötött egységek, illetve komplett üzemrész javítására, építésére felvonulunk az adott külső munkahelyre.

Versenyképességünk növelése és a gyors rendelkezésre állás céljából a tűzálló téglákból, a gyakran használatos tűzálló betonokból és hőszigetelő anyagokból jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

Nyitva tartás

Titkárság

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-110
E-mail: titkarsag@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás: 

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 15:20

Ajánlatkérésekkel, megrendeléssel kapcsolatos leveleiket várjuk a mernokiroda@tuzallotechnika.hu e-mail címre.

 

 

Nyilvántartási szám: 503/0234(8)-597(8)

ISO 9001:2015

Pályázat leírása Pályázataink bemuatása