Tűzállótechnika

Ipari kemence-, ipari kazán- és hőtechnikai megoldások
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Térkép

Tervezés, kivitelezés

Megrendelőink már a tervezés időszakában választhatnak az általunk ajánlott illetve az elképzelt műszaki megoldások közül. Az alternatívák kidolgozása partnereink minél jobb tájékoztatását szolgálja, ezáltal lehetőséget biztosítunk az adott területre a legtökéletesebb megoldás kiválasztására. A magas színvonalú, CAD szoftverekkel támogatott tervezés szakági tervezők bevonásával történik.

Cégünk több mint 20 éves múlttal rendelkezik a hazai és nemzetközi piacon, és számos olyan referenciát tudunk felmutatni, amelyek megalapozzák a töretlen fejlődésünket.

A generál-kivitelezéshez szoros együttműködésben dolgozunk magyar és külföldi társvállalkozásokkal a legfejlettebb technológiák, berendezések, anyagok tervezhetősége, alkalmazhatósága érdekében.

Munkáink során kapcsolatban állunk nagy múltú kohászati, öntészeti berendezés-tervező mérnöki irodákkal. Partnereink segítségével a legkorszerűbb villamos és irányítástechnikai hardvereket, szoftvereket tudjuk tervezni és installálni, valamint a legmodernebb tüzelőrendszereket tudjuk beszerezni és beépíteni.

Nyitva tartás

Titkárság

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-110
E-mail: titkarsag@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás: 

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 15:20

Ajánlatkérésekkel, megrendeléssel kapcsolatos leveleiket várjuk a mernokiroda@tuzallotechnika.hu e-mail címre.

 

 

Nyilvántartási szám: 503/0234(8)-597(8)

ISO 9001:2015

Pályázat leírása Pályázataink bemuatása