Tűzállótechnika

Ipari kemence-, ipari kazán- és hőtechnikai megoldások
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Térkép

Cégpolitika

A Tűzállótechnika Kft célkitűzése, hogy az acélszerkezetek gyártása és a tűzálló falazatok építése során teljes mértékben kielégítsük a hazai és a külföldi Megbízóink elvárásait, ezzel tovább erősítsük az eddig megszerzett piaci helyzetünket és jó hírnevünket.

Cégünk a sikereit főként annak köszönheti, hogy az általunk elvégzett munkák színvonala meghaladja az átlagos szintet. Nem csak a kivitelezés, hanem a szakmai vezetők által koordinált kapcsolattartás is garancia arra, hogy partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel, és Megrendelőinket visszatérő üzletfelekként üdvözölhessük.

Szerződéses kapcsolatainkban folyamatosan törekszünk korrekt, kölcsönösen előnyös megállapodásokra, a társadalmi előírások betartására, a Megbízóink igényeit maximálisan kielégítő, minőségi munkavégzésre, a határidők betartására és ezek által partnereink bizalmának növelésére.

A külföldi vállalatokkal történő együttműködés segíti az állandó fejlődésünket a tűzállófalazat- és az acélszerkezet-gyártás területén, valamint a szigorú biztonsági előírásoknak való megfelelésben egyaránt.

Mindenkor törekszünk a Vevői követelményeknek, a szolgáltatott dokumentációk előírásainak kifogástalanul megfelelő szolgáltatásra, rugalmasan alkalmazkodva Vevőink speciális igényeihez.

Ennek érdekében Társaságunk minden alkalmazottja elkötelezett

  • a munkájára vonatkozó előírások megismerésében,
  • az előírások folyamatos betartásában,
  • a szükséges ellenőrzések elvégzésében,
  • a megfelelő, határidőben történő teljesítés elvégzésében.

Céljaink eléréséhez a teljes szervezetünkre vonatkozóan működtetjük és állandóan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket.

Vevőink megelégedettségét és szállítóink tevékenységét folyamatosan figyelemmel kísérjük, és az értékelések eredményét figyelembe vesszük minőségirányítási rendszerünk fejlesztése során.

Meggyőződésünk, hogy a minőségirányítási rendszerünk működtetésével és állandó fejlesztésével, a korszerű berendezések alkalmazásával valamint a folyamatosan fejlődő tervezési és kivitelezési technológiák meghonosításával javul a minőség, mérséklődik a környezetterhelés, csökkennek a költségek, a határidők pontosan teljesülnek, ezáltal biztosítjuk Megbízóink megelégedettségét.

Mindenkori célunk Megrendelőink elégedettségének kivívása, tevékenységünk kiváló műszaki színvonalának, szervezettségének fenntartása, és a határidők pontos betartása.

Cégünk politikájának szerves részét képezi a különböző sportegyesületek támogatása, elsősorban az öttusa sport ifjú, feltörekvő tehetségeinek szponzorálása.

Ennek a cégünk által nyújtott támogatásnak az egyik legjobb példája a székesfehérvári öttusa sport támogatása, melynek eredményeként az ifjú, általunk is támogatott tehetségből, Vörös Zsuzsannából egy nagyon eredményes versenyzői pályafutás során sokszoros magyar bajnok, junior Európa-bajnok, 4-szeres junior világbajnok, 6-szoros felnőtt Európa-bajnok, 6-szoros felnőtt világbajnok és 2004-ben Athénban olimpiai bajnok lett.

 

Cégünk rendszeresen támogatást nyújt helyi állatmenhelyek részére is.

 

Nyitva tartás

Titkárság

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-110
E-mail: titkarsag@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás: 

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 15:20

Ajánlatkérésekkel, megrendeléssel kapcsolatos leveleiket várjuk a mernokiroda@tuzallotechnika.hu e-mail címre.

 

 

Nyilvántartási szám: 503/0234(8)-597(8)

ISO 9001:2015

Pályázat leírása Pályázataink bemuatása