Tűzállótechnika

Ipari kemence-, ipari kazán- és hőtechnikai megoldások
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Térkép

Cégbemutatkozás

A Tűzállótechnika Kft-t magyar magánszemélyek alapították 1990 nyarán.
Telephelyünk Magyarországon, Székesfehérváron, az Alba Ipari Zóna területén található.

Cégünk fő profilja: Ipari kemencék, kazánok, hulladékégető művek, illetve egyéb hőtechnikai berendezések építése, átépítése, javítása és karbantartása, valamint az ezekhez tartozó acélszerkezetek, tűzállófalazatok gyártása, szerelése, helyszíni telepítése.
Ipari létesítmények (alumíniumolvasztó- és öntősorok, alumíniumipari kemencék, hőkezelő kemencék, homogenizáló kemencék, öntőkemencék, forgókemencék, pihentető-hőntartó kemencék, stb.) tervezése, gyártása, technológiai szerelése, kulcsrakész generál-kivitelezése.

Számos kemence szerelését és tűzállófalazat-építését végeztük nemzetközi partnerek közreműködésével Magyarországon és külföldön egyaránt. Készítettünk többek között kemencéket német, osztrák, holland, belga, japán, amerikai, kanadai és angol megbízók részére.

Kollégáink széleskörű ismeretekkel és szerteágazó tapasztalatokkal rendelkeznek a hőálló, tűzálló anyagokkal, valamint az acélszerkezeti munkákkal kapcsolatos munkavégzésben. Szakembereinknek 5-40 éves szakmai gyakorlatuk van mind tűzállófalazati, mind acélszerkezeti területen.

A székesfehérvári Alba Ipari Zóna területén található a 18.000 négyzetméteres telephelyünk tágas, fűthető, daruzható üzemcsarnokokkal az akadálytalan, kényelmes és pontos gyártás érdekében. Összesen 4.000 négyzetméter fedett raktár- valamint gyártócsarnok-kapacitás áll rendelkezésünkre a szükséges acélszerkezetek és tűzálló falazatok, illetve a különféle segédszerkezetek előkészítésére, előgyártására. A Tűzállótechnika Kft már több évtizede folyamatosan fejleszti tevékenységét, aminek köszönhetően jelentős növekedést ért el. A napjainkig elvégzett tűzállófalazati és a hozzá tartozó acélszerkezet-gyártási, -szerelési munkáink az egész ország területére kiterjednek, sőt, külföldi projektjeink révén nemzetközi szinten is komoly elismerést szereztünk. Munkatársaink német, angol és orosz nyelvtudással is rendelkeznek.

Cégünk a vállalt feladatok szakszerű elvégzéséhez jelentős gép- és eszközállományt üzemeltet, amelyeket a mindenkori igényeknek és követelményeknek megfelelően folyamatosan korszerűsít.

A szükséges teherfuvarozás lebonyolítására saját tulajdonú kis és nagy teherbírású gépjárműveket használunk.

A felmerülő igények szerint ügyeleti rendszert tudunk létesíteni a folyamatos karbantartás és a sürgős javítások biztosítása érdekében.

A jelenlegi saját 70 fős dolgozói létszámunkon felül 100-120 főt tudunk az igényeknek megfelelően mozgósítani a gyors, hatékony és minőségi munkavégzés érdekében.

Az általunk készített berendezésekre, szerkezetekre, tűzállófalazati installációkra, javításokra általában 12 hónap garanciát vállalunk.

Nyitva tartás

Titkárság

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-110
E-mail: titkarsag@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás: 

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 15:20

Ajánlatkérésekkel, megrendeléssel kapcsolatos leveleiket várjuk a mernokiroda@tuzallotechnika.hu e-mail címre.

 

 

Nyilvántartási szám: 503/0234(8)-597(8)

ISO 9001:2015

Pályázat leírása Pályázataink bemuatása