Tűzállótechnika

Ipari kemence-, ipari kazán- és hőtechnikai megoldások
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Térkép

Pályázat leírása

A projekt neve

Telephelyfejlesztés a Tűzállótechnika Kft jelenlegi gyártási kapacitásának bővítéséhez

 

A projekt leírása, céljai

A székesfehérvári székhelyű Tűzállótechnikai Szolgáltató Gyártó és Kereskedelmi Kft. telephelyfejlesztési projektje során a meglévő összeszerelő csarnok, vasáruraktár, valamint kerámia raktár közé új daruzott csarnokot épített fel. Az új épületben acél megmunkálással, szabással, acélszerkezetek gyártásával foglalkozik a társaság, a csarnokban, a gyártás és a rakodás elősegítésére egy egyfőtartós futódaru került beüzemelésre. A projekt keretében az egyik szomszédos gyártó épület is megújult, továbbá a környezettudatosság és hosszútávú megtakarítások érdekében a komplexum hűtését-fűtését, használati melegvíz-ellátását megújuló energiák alkalmazásával (aprítékos kazán, napkollektoros rendszer) korszerűsítette a vállalkozás.

A Tűzállótechnika Kft számára a fejlesztés azért vált szükségessé, mert a válság hatására a cég új piacok és partnerek felkutatását látta szükségesnek. Az új szerződött partnerek részére történő gyártás csak daruzott csarnokban oldható meg, amellyel a társaság csak a jelen fejlesztés eredményeként rendelkezik.

A tervezett új gyártó épület hasznos alapterülete: 545,37m2, a teljes telephely hőigényét 3db 100kW teljesítményű faapríték kazán szolgálja ki 5000l-es puffertároló igénybevétele mellett, a nyári időszakban pedig 2db napkollektor fogja megoldani a két vizesblokk használati melegvíz-ellátását.

A projekt eredményeként a fenntartási időszak alatt összesen 9 új munkahely jön létre.

A projekt megvalósításának helyszíne: 8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna hrsz: 8235/2

A projekt összköltsége 151.676.455 Ft, az elszámolható összköltsége 150.197.418 Ft, a támogatás összege 75.098.709 Ft 50%-os támogatási intenzitás mellett.

A projekt az eredeti célkitűzéseknek megfelelően sikeresen és eredményesen megvalósult.

 

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt.

Kedvezményezett neve, elérhetősége:
Tűzállótechnikai Szolgáltató Gyártó és Kereskedelmi Kft.
8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel.: 36 22/510-110
Fax: 22/510-129
info@tuzallotechnika.hu
http://www.tuzallotechnika.com/

Közreműködő szervezet(ek) neve, elérhetősége:
Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III.emelet

 


 

A Tűzállótechnika Kft. ipari gép, berendezés javításával foglalkozik. A GOP-2011-2.2.1 pályázat keretében székesfehérvári telephelyének fejlesztését, vállalati folyamatainak egyszerűsítését, üzleti,- ügyviteli és kereskedelmi folyamatainak fejlesztését tervezte stratégiai célkitűzéseivel összhangban. A projekt keretében egy vállalati webáruházzal összekapcsolt vállalatirányítási rendszer bevezetését terveztük. A kiválasztott rendszer a cég, az értékesítők és a vásárlók igényeinek egy időben történő kielégítését szolgálja, emellett hosszútávon hozzájárul a versenyképesség javításához, a működési költségek optimalizálásához. A rendszer kiépítésével megvalósult az értékesítési területek lefedettségének kiszélesítése, a meglévő érdekeltségi területek megtartása, ill. bővítése. Az egységes elektronikus kereskedelmi rendszer a jelenlegi üzleti partnerek továbbá szakkereskedések és magánszemélyek részére egyszerre nyújt versenyképes kínálatot.

A rendszerrel biztosítható a pályázó és vevői részére a(z): - egyszerű kezelhetőség, - kifinomult felhasználói azonosítási és jogosultsági módszer, - nagyfokú adatbiztonság, - könnyen átlátható vásárlói folyamat, -megbízható üzemmenet, rendelkezésre állás.

A projekt keretében bevezetett vállalatirányítási rendszer pontosabbá, átláthatóbbá és a vezetés által naprakészen követhetővé tette a működési, értékesítési és HR folyamatok összehangolt működését. Az adott rendszerszoftver hazai fejlesztésű, a magyar jogszabályi előírásoknak és a pályázat elvárásainak egyaránt megfelel. A CRM alkalmazás támogatja az értékesítési folyamatok kezelését.

A következő területeken történt az ERP bevezetés: - Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, - Vállalati CRM és értékesítés, - Kontrolling és döntéstámogatás, - Táv- és csoportmunka támogatás, - Beszerzés, logisztika, - Internetes értékesítés (Vállalati webáruház), - Elektronikus iratkezelés.

A programcsomaggal átfogóan kezelhető minden, értékesítéssel és humánerőforrással kapcsolatos esemény. A bevezetett szoftver a belső folyamatok az ISO 9001 szabványhoz közelítését segíti. A szállítóval szembeni követelmény a megfelelő módszerek alkalmazása az adatrögzítések folyamán fellépő hibák kezelésére és a rendszer-biztonság szem előtt tartása. A projekt megvalósítása során fontos műszaki és szakmai elvárás volt a globális alkalmazásokhoz, szabványokhoz történő következetes igazodás.

Az egymással összhangban működő ERP- és e-kereskedelmi rendszer biztosítja a cég részére az adatrögzítés egyszeriségét, így a többszöri adatrögzítésből származó hibalehetőség minimalizálódik.

Nyitva tartás

Vasudvar, Tűzállóanyag-kiskereskedelem, Cserépkályha- és kandallótartozékok

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-117
Mobil: +36 30 419 1860
E-mail: vasudvar@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől szerdáig: 7:00 - 15:00
Csütörtökön: 7:00 - 17:00 - - hosszított nyitva tartás!
Pénteken: 7:00 - 15:00
Szombaton, vasárnap: ZÁRVA


Titkárság

H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Kálmos u. 2.
Tel.: +36 22/510-110
E-mail: titkarsag@tuzallotechnika.hu

Nyitva tartás: 

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 15:20

Ajánlatkérésekkel, megrendeléssel kapcsolatos leveleiket várjuk a mernokiroda@tuzallotechnika.hu e-mail címre.

 

 

Nyilvántartási szám: 503/0234(8)-597(8)

ISO 9001:2015

Pályázat leírása Pályázataink bemuatása